Vijver aanleggen - Antonis Vijvers

Bezoek ons

Postadres:
Provincialeweg 31
5503HA Veldhoven

Bezoekadres:
Hof van Gerwen 50
5503 HL Veldhoven

NL: 06-26742238
BE: +31-626742238

Email: info@antonisvijvers.nl

Social:

KvK-nummer: 88745848
Btw-nr: NL864761041B01

Vijver aanleggen

Natuurlijke vijverNatuurlijke vijver

Een zwemvijver is een vijver waarin je kan zwemmen in zuiver water zonder chloor of andere chemicaliën. Steeds meer mensen kiezen voor de natuurlijke schoonheid van een zwemvijver. Heerlijk om in te zwemmen, maar ook prachtig om naar te kijken.

Type zwemvijvers:

Type biopool
Ziet er uit als een traditioneel zwembad, maar er wordt gebruik gemaakt van de filtertechniek van een zwemvijver. Dit type zwemvijver wordt ook wel ‘Hybride’ of Biopool genoemd.

Type Kristalhelder
Zwemmen in natuurlijk water met (beperkte) flora en fauna, mogelijk gescheiden van het zwemgedeelte. De constructie en de filtertechniek van deze zwemvijver garanderen het hele jaar door kristalhelder water.

Type Helder
Deze zwemvijvers bieden een natuurlijke ervaring, goede plantengroei en een diversiteit aan fauna. De zorgvuldig uitgekozen techniek zorgt het hele jaar door voor helder water.

Type Natuurlijk
Dit type zwemvijver is vrijwel gelijk aan type 1 met het verschil dat hierbij een beetje techniek wordt gebruikt. Heldere zwemvijvers bieden een fijne natuurlijke ervaring in helder zwemwater.

Type Puur Natuur
Deze zwemvijver biedt een rijke natuurervaring, met een diverse verscheidenheid aan flora en fauna. Bij dit type komt geen filtertechniek aan te pas. Het is dan ook normaal dat het water met periodes troebel is, zoals in de natuur ook het geval is.

Koivijver

Koikarpers zijn prachtig om naar te kijken en zijn daardoor in veel vijvers te vinden. U leert ze kennen en handtam te maken en na een tijdje eten ze zelfs uit uw hand. De ontwikkeling van de kleuren en de groei van de vissen maken van een koivijver een hobby die constant in ontwikkeling is. Met de producten die u bij Antonis vijvers kunt bestellen kunt u  optimaal van uw koivijver genieten. Of het nu gaat om een kleinere hobbyvijver of een professionele koivijver: bij Antonis vijvers bent u op het juiste adres. Antonis biedt een compleet assortiment voor de aanleg en het onderhoud van koivijvers. Het resultaat: een schone, gezonde, heldere en energiezuinige vijver.

Informatie op maat?
Kom naar onze showroom!

 Onze vakmensen helpen je graag bij al je vraagstukken over vijveraanleg.

Natuurlijk kan je ook de producten uit onze webshop afhalen of bestellen.         

Openingstijden vanaf 29-12-2023

Woensdag van 19.00 tot 21.00 uur

Overige dagen op afspraak

Kunt u niet tijdens de openingstijden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Tot ziens in onze showroom. 

  • Vandaag besteld is de volgende dag in huis, mits voorradig
  • showroom met alles voor uw vijver
  • Afhalen? Zie openingstijden of op afspraak